Divorce 3. sezon bu akşam başlıyor! Yeni sezonda neler olacak?

Sarah Jessica Parker'lı komedi dizisi Divorce ekranlara geri dönüyor! Divorce 3. sezon konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu...

Başrollerinde Sarah Jessica Parker ve Thomas Haden Church'ün iyi bir uyum yakaladığı HBO kara komedisi "Divorce"un 3. sezonu 01 Temmuz 2019 Pazartesi akşamı başlıyor.

DIVORCE DAHA KISA BİR SEZONLA GERİ DÖNÜYOR!

İzleyenleri bu kez kısa bir sezon bekliyor. İlk sezonu 10, ikinci sezonu 8 bölümden oluşan dizinin yeni sezonu 6 bölümden oluşuyor.

19-07/01/divorce-hbo-poster.jpg

Sezonun yayın takvimi şöyle:

- 3. sezon 1. bölüm: "Charred" - 01 Temmuz 2019
- 3. sezon 2. bölüm: "Miami" - 08 Temmuz 2019
- 3. sezon 3. bölüm: "Gaps & Bunches" - 15 Temmuz 2019
- 3. sezon 4. bölüm: "Bad Manners" - 22 Temmuz 2019
- 3. sezon 5. bölüm: "Away Games" - 29 Temmuz 2019
- 3. sezon 6. bölüm: "Knock Knock" - 05 Ağustos 2019

Boşanmaya karar veren bir çiftin, çocukları ve dostlarıyla geçirdikleri süreci ekranlara yansıtan komedi dizisinin geçen sezonunda Jackie karakteriyle oyuncu kadrosuna dahil olan Becki Newton üçüncü sezonda ana kadro oyuncusu olarak karşımızda olacak.

Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins ve Charlie Kilgore yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

19-07/01/divorce-3-sezon-fotograf2.jpg

DIVORCE SEZON AÇILIŞI BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Peki, Liz Tuccillo'nun senaryosunu kaleme alıp, Ryan Case'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun açılış bölümünde neler olacak?

Frances (Sarah Jessica Parker) ve Robert (Thomas Haden Church), yaşamlarının ilk başta inandıklarından çok daha karmaşık bir şekilde ilerlediğini yavaş yavaş fark ederler. Dallas (Talia Balsam) ise küskün oğluyla bağ kurma çalışmalarını sürdürür.

"Divorce" (HBO) 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin