Sandman çizgi roman serisi Netflix dizisi oluyor!

Günümüzde pek çok projeye ilham veren Sandman çizgi roman serisi Netflix dizisi oluyor! İşte detaylar...

Nurşah
01 Temmuz 2019 - 17:27
Kültür Sanat

Dünya çapında çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sandman çizgi romanları Netflix tarafından live-action dizi formatı ile izleyici karşısına çıkartılmaya hazırlanıyor...

19-07/01/sandman-dizi-netflix.jpg 

Sandman Netflix dizisi oluyor

Efsane çizgi roman serisi Sandman hayranlarını sevindirecek bir haber Netflix cephesinden geldi! Neil Gaiman'ın kendisine geniş çaplı okur kitlesi yaratan Sandman'ı Netflix platformunda izleyicisi ile buluşacak!

19-07/01/sandman-yeni-dizi-netflix.jpg

1989 senesinde DC Comics Vertigo tarafından ilk basımı okurları ile olan Sandman, toplamda 75 sayıdan oluşuyor. İlgi çeken çizgi roman, günümüze dek pek çok farklı projenin içerisinde yer alarak gündemde kalmayı başardı. Netflix uyarlamasında senaryo ekibi ise Gaiman başta olmak üzere Goyer, Mark Dringenberg, Jack Thorne ve Sam Keith gibi başarılı isimlere emanet...

Netflix'in bu büyük uyarlama projesi için Warner Bros ile birlikte çalışacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Fakat taraflardan konu ile ilgili resmi açıklamalar henüz gelmedi. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin