Dizi setleri yeniden çalışmaya başladı! Hangi diziler sete çıktı?

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi sonrası ülkede tüm dizi setler durmuştu. Yapım şirketleri tüm olanaklarını bölge için seferber ederken, oyuncu camiasından birçok isimde depremzedelerin ihtiyaçlarını için yardım kampanyalarına hızla katılmıştı.

Volkan Usta
13 Şubat 2023 - 16:52
Kültür Sanat

Yaşanan deprem felaketi sonrasında setler durmuş ve oyuncularla yapım şirketleri bölge için seferber olmuştu. Fakat bazı setlerin yavaş yavaş çekimlere başladığı haberleri de gündeme geldi. İşte detaylar!

Dizi ve film ekipleri deprem felaketinin yaralarını sarmak için geçtiğimiz hafta bölge seferberlik başlamtmıştı. Yapım şriketleri tüm set araç ve gereçlerini bölgeye göndererek yardımlarda bulunmuştu. Ayrıca oyuncularda hem bölgede hem de yardım kuruluşları ile bölge için yardımlar toplamaya başlamıştı. Yapılan bu yardımlar ve kampanyalar sonrasında dizi sektörü bugün sete çıkmaya başladı.

23-02/13/aile.jpg

 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı buluşturan Aile dizisinin Salı günü yayınlanacak ilk bölümü iptal edildi. Kanalların dizi yayınına ne zaman başlayacağıyla ilgili de henüz net bir karar yok. Bütün kanallar çarşamba akşamı yapılacak ortak yayını bekliyor. Ortak yayının ardından dizi yayınının başlayacağı konuşuluyor.

(Birsen Altuntaş)

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin