Okan Bayülgen ve ünlü oyuncular BluTV'de canlı yayında! CANLI YAYIN İZLE!

Yaşanan deprem felaketi sebebiyle ünlülerden bölgeye yardımlar gelmeye devam ediyor. Bu yardım organizasyonuna Okan Bayülgen'in moderatörlüğünde ünlü sanatçılar katıldı. Erdal Beşikçioğlu, Furkan Andıç, Sergen Deveci, Taner Ölmez, Aybüke Pusat, Merve Dizdar, Berkay Ateş, Ercan Kesal, Çağlar Ertuğrul, Özge Yağız ve daha birçok isim yayına katılım sağladı.

Volkan Usta
13 Şubat 2023 - 21:20
Kültür Sanat

Sunucu Okan Bayülgen, BluTV Ceo'su Deniz Şaşmaz Oflaz ve Behzat Ç. başrolü Erdal Beşikçioğlu eşliğinde BluTV yardım gecesi başladı.

23-02/13/3-1676312901.jpg

Okan Bayülgen'in moderatörlüğünde düzenlenen deprem yardımı yayınına BluTV'nin dizi ve filmlerinde oynayan birçok ünlü isim de destek veriyor.

23-02/13/4.jpg

Bu akşam “yaralarımızı sarıyoruz” etiketiyle yapılan canlı yayında Okan Bayülgen’in sunumunda yayına birçok ünlü isim katıldı. Erdal Beşikçioğlu, Furkan Andıç, Sergen Deveci, Taner Ölmez, Aybüke Pusat, Merve Dizdar, Berkay Ateş, Ercan Kesal, Çağlar Ertuğrul, Özge Yağız ve daha birçok isim yayına katılım sağladı.

23-02/13/1.jpg

Taner Ölmez: ''Çok zor günler geçiriyoruz. Bir sürü insanımızı kaybettik, Allah rahmet eylesin. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu yayını izleyenler de daha fazla kişiye ulaşmamız için paylaşabilirler, lütfen.''

Derya Uluğ: ''Bir işe yaramaz denilen Z kuşağının zehir gibi çocuklardan oluştuğunu gördüm. Onlar sayesinde günlerdir hiçbirinin uzmanlık alanı olmadığı konularda uzmanlaştığını gördüm. O yüzden bundan sonra Z kuşağına laf söyleyenlerin karşısında dururum.'

23-02/13/fo3bpo_xoaa48be.jpg

23-02/13/2.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin