Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar ve Nil'i Nazlı Bulum deprem felaketi sonrası Antena 3 kanalına konuştu!

Yaşanan deprem felaketi sonrası dünyanın birçok yerinden taziye ve yardım ve yardım mesajları gelirken ülkemizin sevilen yapımı Sadakatsiz 'in oyuncuları Alp Akar ve Nazlı Bulum İspanyol televizyonuna konuştu!

Volkan Usta
14 Şubat 2023 - 09:45
Kültür Sanat

İspanya’da yayınlandığı andan itibaren ilgiyle takip edilen “Sadakatsiz” dizisinin Nil'i Nazlı Bulum, ülkemize yaşanan deprem felaketi sonrası İspanyol Antena3 kanalına konuştu.

23-02/14/nazli-1.png

Sevilen isim destekleri için İspanya'ya teşekkür ederek, yardımların devamı için de Türkiye’deki yardım kuruluşlarının uluslararası hesaplarını paylaştı.

23-02/14/aaaaaa.png

ALP AKAR: İSPANYA HALKINA TEŞEKKÜR EDERİM!

Alp Akar'da yine aynı İspanyol kanalı ile röportaj yaptı. Akar çok üzgün olduğunu belirtti ve “En çok enkaz altında olan insanların sesinin duyulmamasına üzüldüm. Bu doğal afetin üstünden hep beraber geleceğimize inanıyorum ve bizleri düşünen İspanya halkına teşekkür ederim” mesajını iletti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin