Doctor Foster dizisinin uyarlamasında Cansu Dere'nin partnerinin kim olacağı belli oldu!

Doctor Foster uyarlamasının hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
20 Temmuz 2020 - 15:18
Gündem

Medyapım tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan dünyaca ünlü yapım Doctor Foster dizisinin uyarlaması için hazırlıklar devam ediyor. Başrolünde Cansu Dere'nin rol alacağı dizinin erkek başrolü de nihayet belli oldu. 

20-07/20/doktor.png

Neslihan Yeşilyurt'un yöneteceği iddialı dizide Cansu Dere'nin partnerini kimin canlandıracağı bir süredir merak konusuydu. En son Love 101 adlı Netflix dizisinde rol alan Kaan Urgancıoğlu, Cansu Dere'nin yeni dizideki partneri oldu. 2015'te ilk kez BBC One'da yayınlanan ve şimdilerde Netflix'te yer alan dünyaca ünlü yabancı dizi Doctor Foster'ın Türkiye uyarlamasının konusu ise: aldatıldığını öğrenen bir kadının duygu durumlarını en ince detayları ile verirken bunu öğrendikten sonra kocasından intikam almaya çalışmasını izleyicilere sunacak.

20-07/20/kaan-urgancioglu.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin