Call My Agent uyarlaması Menajerimi Ara'dan ilk tanıtım yayınlandı!

Ekranların yeni dizisinden ilk teaser geldi.

Merve Mutlu
21 Temmuz 2020 - 10:39
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanmak üzere Ay Yapım tarafından hazırlanan ve dünyaca ünlü yapım Call My Agent'tan uyarlanan Menajerimi Ara dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile merak edilen dizi yakında başlıyor. 

20-07/21/menajerimi-ara.png

Merak uyandıran dizinin oyuncu kadrosunda:Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimler yer alırken; Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven ve Çağatay Ulusoy gibi isimler de konuk olarak yer alacak.

Ali Bilgin'in yönetmen koltuğuna oturacağı, senaryosunu da Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı Menajerimi Ara dizisinin ilk teaserı "Yakında" ibaresi ile yayınlandı. Menajerlik şirketini merkeze alan ve eğlence dünyasının perde arkasını konu alan dizinin ne zaman başlayacağı merak konusu..

Menajerimi Ara ilk teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin