Aşk 102'nin kadrosuna Ece Yüksel de katıldı!

Sevilen dizi Aşk101'in devamı olan Aşk 102'nin hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
21 Temmuz 2020 - 10:53
Gündem

Netflix'in sevilen Türkiye yapımları arasında yer alan ve ilk sezonu ile büyük tartışmalar yaratan Aşk101 dizisinin devamı olan Aşk102'nin hazırlıkları başladı. Ana kadrosu aynı kalan diziye yeni isimler katılıyor. 

20-07/21/ask-101.jpg

Sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Pınar Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, Kubilay Aka, İpek Filiz Yazıcı, Kaan Urgancıoğlu, Bade İşçil gibi isimleri bir araya getiren dizi, ok sevdikleri öğretmenlerinin okuldan ayrılmaması için okula yeni gelen basketbol koçuna onu aşık etmeye çalışan bir grup lise öğrencisinin bu yolda aşk ve heyecanla tanışmasını konu alıyor.

Ece Yüksel Aşk102'nin kadrosunda!

20-07/21/ece-yuksel-1595318857.png

Meriç Acemi'nin yazdığı ve Ahmet Katıksız'ın yönettiği dizinin ilk sezonu 24 Nisan'da izleyicilerle buluşmuştu. Yeni sezonun yayın tarihi henüz belirsizliğini koruyor. Ancak kadroya genç oyuncu Ece Yüksel de katıldı. 

Ece Yüksel kimdir?

1993 yılında İstanbul da doğan oyuncu, Kadir Has Üniversitesinden mezun olmuştur. ilk olarak 2009 yılında Star TV'de ekrana gelen Güldünya adlı dizide rol almış, daha sonra Av Mevsimi ve Çekmeceler isimli sinema filmlerinde rol almıştır. Kiraz Mevsimi dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen genç oyuncu, Kız Kardeşler ve “bağlılık” üçlemesinin ilk filmi olan 2019 yapım Bağlılık Aslı, adlı filmde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin