Şampiyon dizisi ne zaman final yapacak? Final tarihi belli oldu!

TRT1'in sevilen dizisi Şampiyon final yapıyor.

Merve Mutlu
21 Temmuz 2020 - 11:21
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanan BKS Yapım imzalı sevilen dizi Şampiyon'un final yapacağı bir süredir bilinen bir gerçek. Başrolünde Kafkas lakaplı eski boksör Fırat Bölükbaşı karakteri ile Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı, oğlu Güneş karakteri ile de Emir Özyakışır'ın eşlik ettiği Şampiyon'un ne zaman final yapacağı belli oldu.

20-07/21/amp.jpg

Başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Ümit Erdim, Yıldız Çağrı Atiksoy, İlayda Alişan, Şahin Kendirci, Mehmet Bozdoğan, Gizem Karaca ve Berk Yaygın gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı yapımda sona yaklaşıldı. Yıllar önce Kafkas lakabıyla şampiyon olan ve son maçında birinin ölümüne neden olduktan sonra ringlere veda eden ve aradan geçen yılların ardından oğlu Güneş için yeniden ringlere çıkmak zorunda kalan Fırat'ın hikayesinin anlatıldığı dizi final yapmak için geri sayıma başladı. 

Şampiyon dizisi ne zaman final yapıyor?

20-07/21/ampiyon.png

En son 30. bölümü yayınlanan ve Perşembe akşamlarına damgasını vuran dizi, 13 Ağustos akşamı yayınlanacak olan 34. bölümü ile ekranlara veda edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin