Burcu Özberk Kimsesizler dizisinin kadrosunda!

Ekranların sevilen ismi yeni dizinin kadrosuna dahil oldu.

Merve Mutlu
21 Temmuz 2020 - 12:47
Gündem

En son Afili Aşk dizisinde rol alan ve ekranların sevilen isimleri arasına adını yazdırmayı başaran güzel oyuncu Burcu Özberk, yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

20-07/21/beren-gokyildiz.jpg

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunde Nadim Güç'ün oturacağı Kimsesizler dizisi, yetimhane içerisine yer alan çocukların yaşadıklarını aktarmak üzere yola çıktı. Geçtiğimiz gün sete çıkan dizinin kadrosunda başarılı çocuk oyuncular Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün'ün yanı sıra ekranların sevilen ismi Erdal Beşikçioğlu da yer alacak.

Burcu Özberk Kimsesizler dizisinin kadrosunda!

20-07/21/burcu-ozberk.png

Şimdiye dek romantik komedilerde görmeye alışkın olduğumuz Burcu Özberk ilk kez bir dram dizisinde rol alacak. Kimsesizler dizisi ile anlaşan Özberk yeni sezonda Fox ekranlarında hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin