Netflix'in en çok izlenen dizileri belli oldu!

Netflix'te en çok hangi diziler izleniyor.

Merve Mutlu
21 Temmuz 2020 - 14:11
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu Netflix'in en çok izlenen yapımları belli oldu. Birbirinden başarılı ve ünlü yapımları bünyesinde bir araya getirerek izleyicilerle buluşturan Netflix'in en çok izlenenlerini sizler için derledik. 

20-07/21/netflixxx.png

Netflix'in "yeni" düzenlenen ölçüm sistemine göre zirvede ilk dört haftasında ulaştığı 76 milyon izlenme ile The Witcher'ın ilk sezonu yer aldı. Onu La Casa De Papel'in dördüncü sezonu, belgesel dizi Tiger King ve You'nun ikinci sezonu takip ediyor.

20-07/21/netflix.png

Netflix'in en çok izlenen 10 içeriğini şöyle sıralamak mümkün; The Witcher, La Casa De Papel, Tiger King, You, Too Hot to Handle, Never Have I Ever, Space Force, Floor is Lava, Raising Dion, Love is Blind, Ozark, The Crown.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin