Elite dizisinin yeni oyuncuları açıklandı!

Sevilen dizi Elite'in yeni oyuncuları belli oldu.

Merve Mutlu
21 Temmuz 2020 - 15:04
Gündem

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu olan Netflix'in sevilen dizilerinden biri olan Elite'in yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Büyük ilgi gören dizinin yeni sezonunda kadroya 4 yeni oyuncu katılacağı resmen açıklandı. 

20-07/21/elite-sdizisi.jpg

Dizi hakkında tüm gelişmeler büyük bir merakla takip edilirken, Mayıs ayında yapılan açıklamayla dizinin oyuncularından Álvaro Rico (Polo), Mina El Hammani (Nadia), Ester Expósito (Carla), Danna Paola (Lu) ve Jorge López'in (Valerio) yeni sezonda yer almayacakları duyurulmuştu. Bu ayrılık haberlerinin ardından gözler diziye çevrildi ve yeni isimler merakla beklenmeye başladı. 

Elite dizisinin yeni oyuncuları belli oldu!

20-07/21/elite-yeni-oyuncular.png

Popüler gençlik draması olan Elite'in gelecek sezonu için çalışmalar başlasa da, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle yeni sezonun 2021 yılından önce ekranlarda olmayacağı biliniyor. Kadroya yeni katılan isimler ise Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi ve Pol Granch oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin