Ashley Garcia: Dâhi ve Âşık 2. kısım bölümleriyle Netflix'te başladı!

Netflix yetişkinliğe geçiş komedisi "Ashley Garcia: Dâhi ve Âşık" yeni bölümleriyle geri döndü. Ashley Garcia: Dâhi ve Âşık 2. kısım konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu...

"LA'e taşınmak zaten zorken bir şeyi hiç beklemiyordu: Aşkın ne kadar karmaşık olabileceği..."

ASHLEY GARCIA: DAHİ VE AŞIK 2. KISIM BAŞLADI!

Yetişkinliğe geçiş komedisi "Ashley Garcia: Dâhi ve Âşık (Ashley Garcia: Genius in Love)" yeni bölümleriyle geri döndü. İlk sezonun ikinci kısım bölümleri 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü itibarıyla Netflix arşivine eklendi.

ASLEY GARCIA: DAHİ VE AŞIK 2. KISIMDA NELER OLACAK?

15 yaşındaki Ashley Garcia'nın yaşamında yeni bir sayfa açıp robot mühendisliği alanında kariyer yapmak amacıyla ülkenin öbür ucuna taşındıktan sonra modern gençliğin büyük bilinmezlerinin içinde kendisini bulması konu edinen Ashley Garcia: Dâhi ve Âşık'ın ikinci kısım hikayesinde; Güz Balosu'nun ardından Ashley'in Kaliforniya macerasına devam etmesine, gençlik aşkının heyecanını ve sürprizlerini keşfe çıkmasına tanıklık ediyoruz.

20-07/21/ashley-garcia-dahi-ve-asik.jpg

Dizinin süreleri 27 ila 32 dakika arasında değişiklik gösteren ikinci kısım bölümleri; "Tad'e Güvenmek" (27 dk), "Başarısızlığa Yer Yok" (29 dk), "İstenmeyen Sonuçlar" (30 dk), "Dans Dersi" (28 dk), "Kız Kurallarını Yeniden Yazmak" (29 dk), "Dünyada Bir Yıl Daha" (32 dk) olarak sıralanıyor.

Başrolleri Paulina Chávez (Ashley Garcia) ve Jencarlos Canela (Victor) ikilisinin paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda bu isimlere Conor Husting (Tad) ve Bella Podaras (Brooke) eşlik ediyorlar.

20-07/21/ashley-garcia-dahi-ve-asik-foto.jpg

Projenin yürütücü yapımcı kadrosu ise Mario Lopez, Seth Kurland, David Kendall ve Mark Schulman'dan oluşuyor.

"Ashley Garcia: Genius in Love" (Netflix) 2. kısım fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin