How to Sell Drugs Online (Fast) 2. sezon Netflix'te! MyDrugs ekibini neler bekliyor?

Netflix'in Alman dizisi "How to Sell Drugs Online (Fast)"in ikinci sezonu 21 Temmuz 2020'de başladı! How to Sell Drugs Online (Fast) yeni sezon konusu, yeni oyuncuları, posteri ve fragmanı....

"Yapılan her şeyin bir bedeli vardır. Önemli olan şey ne kadarını ödemeye razı olduğundur..."

Netflix'in komedi ve dramayı harmanlayan Alman yapımı ödüllü suç-gençlik dizisi "How to Sell Drugs Online (Fast)" yeni sezonuyla geri döndü!

HOW TO SELL DRUGS ONLINE (FAST) 2. SEZON BAŞLADI!

Altı bölümlük ilk sezonu 31 Mayıs 2019'da izleyiciyle buluşan dizinin yine 6 bölümden oluşan 2. sezonu 21 Temmuz 2020 Salı günü Netflix kütüphanesine eklendi.

20-07/21/how-to-sell-drugs-online-fast-foto.png

"HOW TO SELL DRUGS ONLINE (FAST) 2. SEZON" KONUSU VE  BÖLÜM REHBERİ

Kendisinden ayrılan eski kız arkadaşını geri kazanmaya çalışan inek bir çocuğun internet üzerinden ecstasy satmaya başlaması ve zamanla Avrupa'nın en büyük uyuşturucu tacirlerinden biri haline gelip suç dünyasınının içine karışmasını konu edinen How to Sell Drugs Online (Fast)'in ikinci sezon hikayesinde Moritz Zimmermann ve MyDrugs ekibi, işi geliştirirken internet üzerinden hizmet veren uyuşturucu mağazası daha büyük başarılar yakalar ve işler giderek daha tehlikeli bir hal almaya başlar.

Yeni sezonda yeni yüz olarak Lena Urzendowsky'i bilgisayar dahisi Kira karakteriyle izliyoruz.

En başarılı çocuk ve gençlik programı dalında Grimme Ödülü sahibi olan yapımın süreleri 29 ila 36 dakika arasında değişen ikinci sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. sezon 1. bölüm: "Farklı Düşün" (36 dakika)
- 2. sezon 2. bölüm: "Bugün Nereye Gitmek İstersin?" (34 dakika)
- 2. sezon 3. bölüm: "Gerçek Hayattan Esinlendi" (35 dakika)
- 2. sezon 4. bölüm: "Al, Sat, Sevin" (32 dakika)
- 2. sezon 5. bölüm: "Hızlı Ol ve Bir Şeyleri Yık" (35 dakika)
- 2. sezon 6. bölüm: "Kötü Olma" (29 dakika)

20-07/21/how-to-sell-drugs-online-afis-1595334734.jpg

Sezonun açılış bölümü "Farklı Düşün"de bir milyon avro kazanç elde eden arkadaşlar MyDrugs'tan çıkmak isteyince Moritz gergin bir psikoloji içinde bu haberi tedarikçilerine vermek üzere Rotterdam'a yol alır.

Philipp Kässbohrer ve Matthias Murmann ikilisinin yaratıcılığını üstlendikleri How to Sell Drugs Online (Fast)'in oyuncu kadrosunda Maximilian Mundt (Moritz Zimmermann), Anna Lena Klenke (Lisa Novak), Danilo Kamperidis (Lenny Sander), Damian Hardung (Dan Riffert), Luna Schaller (Gerda), Lena Urzendowsky (Kira), Leonie Wesselow (Fritzi) gibi isimler rol alıyor.

20-07/21/how-to-sell-drugs-online-fast-2-sezon-posteri-1595334813.png

"How to Sell Drugs Online (Fast)" (Netflix) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin