Doğaüstü gerilim dizisi Trickster 2. sezonuyla dönecek mi? CBC duyurdu!

Kanada yapımı doğaüstü gerilim dizisi "Trickster"ın geleceği belli oldu! Yayıncı kanal dizinin resmen iptal edildiğini duyurdu. Detaylar...

Kanada yapımı doğaüstü gerilim dizisi "Trickster"ın geleceği belli oldu.

TRICKSTER 2. SEZON OLMAYACAK!

07 Ekim - 11 Kasım 2020 tarihlerinde altı bölümlük ilk sezonu yayınlanan dizi için yayıncı kanal CBC'den müjdeli haber gelmedi ve dizinin resmen iptal edildiği duyuruldu.

TRICKSTER İPTALİNİN ARKASINDAKİ NEDEN!

Kitimat, Britanya Kolumbiyası'nda yaşayan ve kendisini takip eden büyülü olayların giderek farkına varmaya başlayan, küçük çaplı uyuşturucu satıcılığı yapan Kanada yerlisi genç Jared'i hikayesinin merkezine alan dizi aslında ilk sezon prömiyeri öncesinde ikinci sezon onayını almıştı ancak yapımcı Michelle Latimer'in daha önceden iddia ettiği gibi Aborijin kökenli olmadığının açığa çıkmasının getirdiği tartışmalar nedeniyle bu onay geri alınınca iptal resmileşmiş oldu.

21-02/01/trickster-dizisi.jpg

Eden Robinson'un 2017'de yayımlanan Son of a Trickster romanından esinlenen Trickster'in iptali konusunda CBC'den gelen açıklama şöyle:

"Geride bıraktığımız haftalarda Trickster'in yeni sezonu için prodüksiyona devam edip etmeme konusunda pek çok konuşma yaptık. Bu sohbetler yapımcıları, yazarları, oyuncuları ve Trickster'in hikayesinin dayandığı kitapların yazarını içeriyordu.

Herkesin bakış açısına tam saygı duymakla birlikte ikinci sezonun maalesef planlandığı gibi ilerlemeyeceğini belirtiriz. CBC, bu ilgi çekici hikayeyi ekrana taşımaktan son derece gurur duymakta olup bunu mümkün kılan birçok yetenekli isme minnettardır.

Yerli halk hikayelerini anlatmaya devam etme konusunda kararlıyız. Aslında CBC'nin şu anda geliştirme aşamasında olan bu tür sekiz farklı orijinal senaryolu projesi mevcut. Önümüzdeki aylarda bu konuda neler olacağı hakkında daha fazla detay paylaşmak için şimdiden sabırsızlanıyoruz."

21-02/01/trickster.jpg

Michelle Latimer & Tony Elliott yaratıcılığındaki dizinin oyuncu kadrosu Joel Oulette (Jared), Crystle Lightning (Maggie), Kalani Queypo (Wade), Nathan Alexis (Crashpad), Anna Lambe (Sarah) ve Georgina Lightning'den (Sophia) oluşuyor.

Streel Films ve Sienna Films ortak yapımcılığında hazırlanan Trickster'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Michelle Latimer, Tony Elliott, Jennifer Kawaja, Julia Sereny, Penny Gummerson'dan oluşuyor.

"Trickster" (CBC) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin