Doğduğun Ev Kaderindir Ekrem'in sevgilisi Meltem kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri...

Ekranların sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de Meltem kimdir?

Merve Mutlu
27 Şubat 2020 - 11:26
Yeni Bölüm

Tv8 ekranlarının yeni ancak oldukça sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ile hikayesini anlatmaya devam ediyor. Dizinin oyuncuları da ilgi çekmeye devam ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Ekrem'in sevgilisi olan Meltem kimdir? Gerçek adı nedir? Yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler!

Doğduğun Ev Kaderindir Meltem kimdir?

20-02/27/ekremin-sevgilisi-meltem-1582792171.png

Meltem, Zeynep'in kendisini evlat edinen babası Ekrem'in şirketteki sekreteri aynı zamanda da sevgilisidir. Ekrem'in sevgilisi Meltem'den bir de kızı vardır. Ekrem'in bu sırrı Mehdi tarafından da bilinmektedir...

Dizide Meltem karakterini Hilal Uysun canlandırmaktadır. 

Hilal Uysun kimdir?

20-02/27/hikal-uysun.jpg

1 Ocak 1984 İstanbul doğumlu oyuncu, oyunculuk öncesi modellik yapmıştır. Avrupa Yakası, Gümüş, Arka Sıradakiler, Canım Ailem, Dedektif Memoli, Nolur Ayrılalım gibi dizilerde rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin