Sevdim Seni Bir Kere'nin yeni oyuncusu Cenay Türksever oldu!

Cenay Türksever Sevdim Seni Bir Kere dizisine katıldı.

Merve Mutlu
27 Şubat 2020 - 10:46
Gündem

Uzun bir döneme damgasını vuran ekranların günlük dizisi Elif'te Yunus karakterini canlandıran başarılı oyuncu Cenay Türksever, yeni dizisi ile ekranlara dönüyor.

20-02/27/m.png

Bir süre modellik yapan oyuncu Cenay Türksever, Elif dizisine 4. sezonda katılmış ve günlük dizinin sevilen isimlerinden biri olmayı baiarmıştı. Şimdi ise yine günlük bir dizi olan ve hafta içi her gün ekranlarda olan Star TV'nin Sevdim Seni Bir Kere adlı dizisinde rol alacak. Oyuncu kadrosunda; Yağmur Çokgenç, Oğuzhan Kayra Koç, Gonca Yakut, Volkan Murat Benli, Didem Aygün, İrfan Kılınç, Nur Yazar, Nevzat Can Rüzgar, Şifanur Gül, Berk Bakioğlu, Sevgi Temel, Yağmur Ilgım Öztekin, Tuana Tuzman, Zeynep Şirin Giobbi, Zafer Güllü, Önder Atakanlı, Pervin Balcı 'nın yer aldığı dizide Mirza karakterini canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin