Serkan Çayoğlu'nun yeni dizisi Yeni Hayat'ın ilk tanıtımı yayınlandı!

Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat'ın tanıtımı görücüye çıktı.

Merve Mutlu
27 Şubat 2020 - 09:44
Gündem

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı, Karga Seven Pictures yapımcılığında çekilen Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat'tan merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı!

20-02/27/melisa-asli.png

Nevin karakteri ile Nilperi Şahinkaya ve Ece karakteri ile de Nisa Sofiya Aksongur'un yer alacağı diziye Nebil Sayın, Aziz Caner İnan, İpek Filiz Yazıcı ve Begüm Akkaya da dahil olmuş ve kadro tamamlanmıştı. Hazırlıklarında sona yaklaşılan dizinin tanıtımı izleyenlerde heyecan yarattı. Zengin bir iş insanının eşine koruma olan Adem'in hikayesinin anlatılacağı Yeni Hayat dizisi çok yakında Kanal D'de başlayacak.

Yeni Hayat'ın ilk tanıtımı:

20-02/27/serkan-c.png

Yayınlanan tanıtımda: Adem (Serkan Çayoğlu), zengin bir iş insanının eşine korumalık yapmaya başlıyor. Adamın eşinin başta istemediği Adem ise yavaş yavaş kadının kalbini kazanıyor..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin