Doğduğun Ev Kaderindir Savaş (Kaan Altay Köprülü) kimdir? Yaşı, dizileri..

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni oyuncu geldi.

Merve Mutlu
16 Aralık 2020 - 16:56
Gündem

TV8'de çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in paylaştıkları Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. 

Doğduğun Ev Kaderindir Savaş kimdir?

20-12/16/kaan-altay-1608129474.png

Savaş, Barış'ın kendisinden 5 yaş küçük olan kardeşidir. Geçirdiği bir kaza yüzünden felç kalan çocuk içine kapanık ancak üstün zekalıdır. Abisi ile aralarında çocukluktan beri sevgi nefret ilişkisi olan Savaş herkesten saklanır, Zeynep dışında..

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Savaş karakterini Kaan Altay Köprülü canlandırmaktadır.

Kaan Altay Köprülü kimdir?

20-12/16/kaan-aal.jpg

30 Kasım 1994 doğumlu oyuncu Bostanlı Akademi’de Şebnem Doğruer’den temel oyunculuk eğitimi aldı. 2014 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarına girdi. 2016 yılında, Budapeşte’ye yakın izole bir köyde yaşamlarını sürdüren çocuklar ve çocuk annelere modern yaşamı tanıtmayı amaçlayan bir projeyle Macaristan’da bulundu. 2017 yılında Erdal Beşikçioğlu’nun kurduğu Tatbikat Sahnesi’ne girdi ve halen bu tiyatronun bünyesindeki oyunlarda görev almaktadır. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda oyunculuk eğitimine devam etmektedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin