Merve Mutlu
16 Aralık 2020 - 15:07
Gündem

Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan ve gerçek bir hayat hikayesine dayanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

20-12/16/dek.png

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı Engin Hepileri, Nurşim Demir, Fatih Koyunoğlu, Senan Kara, Nail Kırmızıgül, Zuhal Gencer ve daha nice ismin kadrosunda bir araya geldiği dizinin hikayesi izleyenleri içine çekmeye devam ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir'in yeni oyuncusu Kaan Altay Köprülü oldu!

20-12/16/kaan-altay.png

Sevilen dizinin kadrosuna Zeynep'in patronu Barış karakteri ile Engin Öztürk katılmıştı. Dizide dengeleri değiştiren Barış'ın kendisinden beş yaş küçük olan felçli kardeşi Savaş'ı da yeni bir oyuncu canlandıracak. Seçilen oyuncu Kaan Altay Köprülü oldu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin