Merve Mutlu
16 Aralık 2020 - 14:51
Gündem

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan ve Şebnem Dönmez gibi ünlü oyuncuları buluşturan Son Yaz dizisi O3 Medya'nın FOX için hazırladığı yeni proje olarak izleyici ile tanışacağı günü bekliyor.

20-12/16/son-yaz-dizisi.png

Son Yaz dizisinin konusu ne?

İdealist Savcı Selim Kara (Ali Atay) ile suç dünyası içinde büyümüş havai bir genç olan Akgün’ün (Alperen Duymaz) yolları beklenmedik bir şekilde kesişir. Savcı Selim; tehlikeli ve sorunlu olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün’ü, ailesinin yanına, Çeşme Adalet Sitesi’ne getirmek zorunda kalır. Bir yanda ellerinden kayıp giden evliliği ve ailesi, diğer yanda hayatını korumaya söz verdiği baş belası olan Akgün… Ege’de bir yaz daha bitmektedir ama aslında Selim, Akgün ve çevresindekiler için, her şeyin alabora olacağı fırtınadan önceki "Son Yaz"dır biten.

Son Yaz dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı:

20-12/16/son-yaz.png

Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken, hikayesi ile merak yaratan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtım da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin