Merve Mutlu
22 Mart 2021 - 18:40
Gündem

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı ve ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayesine dayanan kitabından uyarlanarak tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hız kesmeden yayın hayatına devam ederken izleyicileri şoke edecek bir gelişme yaşandı. Dizinin başrolü diziye veda ediyor.

21-03/22/dek.jpg

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde yine nefes kesen anlar yaşatacak. Dizinin başarılı senaristi Eylem Canpolat projeden ayrılmış ve Sefirin Kızı dizisi ile anlaşmıştı. İlk bölümden beri senaryosunu yazdığı diziyi de ekip arkadaşlarına devretmişti. Senaryosu başka bir yola evrilen projede Mehdi adlı ana karakteri canlandıran başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol diziye veda edecek. Çelikkol bu hafta projeden ayrılacak

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin