Kağıt Ev dizisinin konusu nedir?

Yeni dizi Kağıt Ev'in dikkat çeken hikayesi...

Merve Mutlu
22 Mart 2021 - 19:13
Gündem

Birbirinden başarılı projelerde yer alan ve özellikle Behzat Ç. ile bir fenomene dönüşen usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, yeniden setlere dönme kararı almış, dijitale Hamlet dizisini hazırlarken Star TV için de Kağıt Ev projesiyle anlaşmıştı. Oyuncunun partnerinin kim olacağı merakla beklenirken birbirinden başarılı projelerde büyük bir başarıyla yer alan güzel oyuncu Nur Fettahoğlu'nun partner olarak başrolde yer alması heyecanı artırdı.

Kağıt Ev dizisinin konusu nedir?

21-03/22/kagit-ev-ilk-1616429069.png

Ceza Hukuku Profesörü ve Olay Yeri Uzmanı Cihan Fırtına (Erdal Beşikçioğlu) ve başarılı Avukat Aylin Fırtına (Nur Fettahoğlu) oğulları Mert, büyük kızları Cemre ve küçük kızları Melisa ile mutluluk ve refah içinde özenilecek bir hayat yaşayan mükemmel ailedir.Ancak bu mutlu aile tablosu, tek bir yanlış anlama ile mahvolan hayatlara dönüşür ve ailenin bir arada kalma savaşı başlar.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin