Kırmızı Oda'ya yeni konuk! Yiğit Özşener kadroda!

Yiğit Özşener Kırmızı Oda'ya konuk oluyor.

Merve Mutlu
22 Mart 2021 - 19:35
Gündem

OGM Pictures yapımcılığında ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak hazırlanan tv8'in Kırmızı Oda dizisinin sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna yeni bir konuk oyuncu geliyor.

21-03/22/kirmizi-da.png

Başrolünde Doktor Hanım karakteri ile Binnur Kaya'nın yanı sıra Tülin Özen, Gülçin Kültür ve Burak Sevinç'in yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izlenmeye ve her bölümü konuşulmaya devam ediyor. Psikiyatri kliniiğinde uzmanlara danışan kişilerin yürek dağlayan hikayelerinin anlatıldığı dizinin hikayesine bir isim daha dahil oluyor.

Kırmızı Oda'ya yeni konuk! Yiğit Özşener kadroda!

21-03/22/yigit-ozsener.png

Son dönemde Erkan Petekkaya, Pınar Deniz ve Aslıhan Gürbüz konuk oyuncu olduğu ve canlandırdıkları karakterlerle büyük beğeni topladıkları dizinin yeni bölümünde hikayesi başlayacak olan danışanlardan biri de başarılı oyuncu Yiğit Özşener oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin