Yasak Elma'nın yeni Halit Can'ı Burak Ali Özkan oldu!

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
23 Mart 2021 - 12:15
Gündem

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Fox ekranlarının fenomen entrika dolu dizisi Yasak Elma, hız kesmeden hikayesine devam ediyor. Yeni sezonda kadrosundan birçok ismin ayrıldığı ve birçok oyuncuyu kadrosunda dahil eden dizinin hikayesi 5 yıllık zaman atlamasıyla tamamen değişti.

21-03/23/yasak-elma.png

100 bölümü geride bırakan "Yasak Elma" dizisinin önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyor. Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ın yer aldığı; Berk Oktay ve Nilperi Şahinkaya'nın da dahil olduğu hikayesi ile olay zinciri genişleyen dizi projesinde izleyicileri şaşırtacak bir gelişme yaşandı. Cansu'nun çıkardığı yangında odada kilitli kalan Yıldız 5 yıllık komanın ardından uyandığında Cansu'nun Çağatay'la evlendiğini, oğlu Halitcan'ın Cansu'ya anne dediğini ve daha birçok şeyin değiştiğini görerek büyük bir şok yaşadı.

Yasak Elma'nın yeni Halit Can'ı Burak Ali Özkan oldu!

21-03/23/halitcan.png

Yangında geçirdiği kaza sonrası 5 koca yıl komada kalan Yıldız uyandığında doğal olarak Halitcan'ın büyüdüğünü görüyor. Halitcan'ı canlandıran oyuncu da haliyle değişti ve Burak Ali Özkan bu rolü üstlendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin