Merve Mutlu
05 Ocak 2021 - 10:35
Magazin

Romantik komedi dizilerinin aranan isimlerinden biri olan ve şimdilerde tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrolde yer alan Demet Özdemir hakkında çıkan aşk iddiları bu kez doğrulandı.

21-01/05/demet-ozdemir-oguzhan-koc-1609832648.jpeg

Seçkin Özdemir ile yaşadığı ilişkiyi gözler önünde yaşayan Özdemir, ayrılıklarının ardından Kaan Yıldırım, rol arkadaşı Can Yaman, şarkıcı Oğuzhan Koç gibi birçok isimle birlikte anılmış, vakit geçirdiği herkesle ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Oğuzhan Koç ile görüntülenmesine rağmen aşk iddialarını reddeden ve Koç'un eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'in de yakın arkadaşı olan Özdemir bu kez iddiaları reddetmedi.

Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızı Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı doğrulandı!

21-01/05/zdemir.png

Son aylarda sürekli birlikte olduğu iddia edilen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un, yeni yılı birlikte karşıladığı ortaya çıktı. Ünlü çiftin, yılbaşında Alaçatı'da olduğu öğrenildi. Çeşme'de gözlerden uzak tatil yapan sevgililerin fotoğrafları çekilince Demet Özdemir nihayet itiraf etti. Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık" ifadelerini kullanan güzel oyuncu Özdemir haberi doğruladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin