Dream Home Makeover 2. sezonuyla Netflix'te!

Ev sadece geceleri uyuduğumuz bir yer değildir... Dream Home Makeover 2. sezonuyla Netflix'te başladı! Yeni sezon detayları...

Ev sadece geceleri uyuduğumuz bir yer değildir...

DREAM HOME MAKEOVER 2. SEZON BAŞLADI!

Netflix'in ev ve bahçe temalı reality programı "Dream Home Makeover"ın 2. sezonunda kendi benzersiz tarzlarına göre yaratılmış kusursuz bir ev arayan ailelerin rüyaları, Studio McGee'den Shea ve Syd McGee sayesinde gerçeğe dönüşmeye devam ediyor.

İlk sezon bölümleri 16 Ekim 2020'de yayınlanan yapımın yeni sezon bölümleri 01 Ocak 2021 Cuma günü itibarıyla Netflix kütüphanesine eklendi.

21-01/05/dream-home-makeover-dizisi.jpg

Yeni sezonda yine herkesin rüyası farklı. Kimisi rahat bir kulübe kimisi ise NBA'e yakışır potaların yer aldığı bir yuva düşlüyor. Her zaman olduğu gibi onların hayallerini gerçekleştirmek ise Shea ve Syd McGee'nin elinde.

DREAM HOME MAKEOVER 2. SEZON BÖLÜMLERİ

Dream Home Makeover'ın süreleri 25 ile 29 dakika arasında değişen 2. sezon bölümleri şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Büyük ve Lüks" (27 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Yüzyıl Ortası Evi" (27 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Banyo Sığınağı" (27 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Geçmişin Anısını Yaşatmak" (25 dakika)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Dağ İnzivası" (25 dakika)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Yatak Odasındaki Vaha" (29 dakika)

21-01/05/dream-home-makeover.jpeg

Sezonun ilk bölümü Büyük ve Lüks'te; Shea en büyük projelerinden birinde eski bir NBA oyuncusunun ailesi için basketbol sahası olan bir ev tasarlarken samimi ve rahat bir hissiyat yaratmaya çalışıyor.

"Dream Home Makeover" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin