Karate Kid dizisi Cobra Kai 3. sezonuyla döndü! Yeni sezon detayları!

The Karate Kid film serisinin unutulmaz yıldızlarını ve karakterlerini geri döndüren "Cobra Kai" dizisi 3. sezonuyla Netflix'te yayında! Yeni sezon detayları...

Bir döneme damgasını vurmuş The Karate Kid film serisinin unutulmaz yıldızlarını ve karakterlerini geri döndüren "Cobra Kai" dizisi 3. sezonuyla yayında!

COBRA KAI ASLA ÖLMEZ!

İlk iki sezonunun YouTube Red platformunda yayınlanmasının ardından yeni sezonu için dijital yayın devi Netflix'e transfer olan Cobra Kai'nin yeni sezon bölümlerine 01 Ocak 2021 Cuma günü itibarıyla erişilebilmekte.

COBRA KAI 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Hayatlarına yön veren turnuvanın ardından onlarca yıl geçtikten sonra Johnny ile Daniel arasındaki rekabetin yeniden kızışmasına tanık ettiğimiz Cobra Kai'nin 3. sezonunda Cobra Kai dojo'sunda yeni bir sensei'in başa geçmesiyle beraber gözler üç yönlü bir savaşa çevrilir. Cobra Kai de olduğu gibi, eski düşmanlıklar da asla ölmez...

21-01/04/cobra-kai-izle.jpg

İlk iki sezonu 10'ar bölümden oluşan yapımın yeni sezonu da 10 bölümden oluşuyor. Süreleri 28 ile 41 dakika arasında değişiklik gösteren 3. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 3. Sezon 1. Bölüm: "Sonuçlar" (31 dakika)
- 3. Sezon 2. Bölüm: "Doğa mı Yetiştirme mi?" (38 dakika)
- 3. Sezon 3. Bölüm: "Şimdi Bedelini Ödeyeceksin" (32 dakika)
- 3. Sezon 4. Bölüm: "Doğru Yol" (36 dakika)
- 3. Sezon 5. Bölüm: "Miyagi-Do" (39 dakika)
- 3. Sezon 6. Bölüm: "Kral Kobra" (34 dakika)
- 3. Sezon 7. Bölüm: "Engeller" (29 dakika)
- 3. Sezon 8. Bölüm: "İyi, Kötü ve Belalı" (28 dakika)
- 3. Sezon 9. Bölüm: "Feel The Night" (30 dakika)
- 3. Sezon 10. Bölüm: "19 Aralık" (41 dakika)

Sezonun açılış bölümünde; Miguel yaşam mücadelesi vermekteyken, Robby ise ortalıkta yoktur. West Valley Lisesi'ndeki kavga halkın tepkisini çekerken; Daniel ve Johnny itibar kaybı yaşar.

Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg üçlüsünün senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Ralph Macchio (Daniel LaRusso), William Zabka (Johnny Lawrence), Xolo Maridueña (Miguel Diaz), Martin Kove (John Kreese), Mary Mouser (Samantha LaRusso), Tanner Buchanan (Robby Keene), Courtney Henggeler (Amanda LaRusso), Jacob Bertrand (Eli "Hawk" Moskowitz) gibi isimler yer alıyor.

21-01/04/cobra-kai-dizisi.jpg

Cobra Kai'nin yürütücü yapımcı kadrosu ise Will Smith, James Lassiter, Caleeb Pinkett, Susan Ekins, Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg'den oluşuyor.

"Cobra Kai" (Netflix) 3. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin