Day 1's dizisiyle ünlü futbolcu Thierry Henry dizi oyunculuğuna geçiş yapıyor!

Genç futbolcu Dezmond King ve ekibinin birlikte yükselişine ve yaşadıklarına odaklanan hikayeye sahip "Day 1's" dizisinde futbol efsanesi Thierry Henry de rol alacak! Detaylar...

Matthew Vaughn'un yapım şirketi Marv ilk dizi projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor: "Day 1's"

ENTOURAGE EKİBİNDEN FUTBOL DİZİSİ: "DAY 1'S"

Hikayesi futbol dünyasında geçen "Day 1's"in sezonu 10 bölümden oluşuyor.

Projenin yapım mutfağında Entourage yaratıcısı ve yönetmeni Doug Ellin ve Chris Case (Mad About You) ikilisi yer alırken; her iki isim aynı zamanda showrunner olarak dümenin başında yer almakta.

Arsenal ve Barcelona gibi dev kulüplerde top koşturmuş olan dünyaca ünlü yıldız Thierry Henry dizinin hikayesinde kendisi olarak boy gösterirken; ayrıca Darren Dein ile birlikte projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

21-01/04/thierry-henry-dizileri2.jpg

Liza Marshall'ın Hera Pictures'ı ise projenin ortak yapımcıları arasında yer alıyor.

"DAY 1'S" KONUSU

Day 1's'in hikayesi ise genç futbolcu Dezmond King ve ekibinin birlikte yükselişine ve yaşadıklarına odaklanıyor.

Vaughn'un pilot bölüm yönetmenliğini üstleneceği yapımın çekimlerine bu yıl içinde başlanması bekleniyor. Oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları da sürüyor.

Yeni projesi hakkında konuşan Matthew Vaughn "Televizyondaki ilk yolculuğumda Doug'dan daha iyi bir iş ortağım olamazdı. Aynı şekilde bize futbol konusunda rehberlik edecek Thierry ve Darren... Bu bir hayalin gerçekleşmesi" şeklinde konuşurken Doug Ellin ise şu ifadeleri kullandı:

21-01/04/thierry-henry-dizileri.jpg

"Bir aile olmayı başaran arkadaşlar hakkında yazmayı seviyorum ve bu dizi bize bunu sunmak için harika yeni bir platform sunuyor. Chris ve ben, seçkin bir sporcunun hayatının derinliklerine inerek giderek heyecan verici, ilginç ve hatta çılgın bulduğumuz bir dünya olan Premier Lig futbolunun dünyasını keşfediyoruz. İlk elden bilgi sahibi olması ve uzmanlığı ile büyük özgünlük sağlayan Thierry ve Darren ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Diziyi hayata geçirmek için gemide Matthew Vaughn gibi vizyon sahibi bir kişinin olması da heyecan verici."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin