NBC'den yeni bir gerilim dizisi: Heirs

NBC "Heirs" isimli gerilim türündeki yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı. Heirs nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından NBC "Heirs" isimli gerilim türündeki yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

East Los High ortak yaratıcısı Carlos Portugal, Davis Entertainment (The Blacklist) ve Davis Entertainment'ın anlaşmasının bulunduğu Universal Television'ın arkasında olduğu yapımın konusu şöyle:

HEIRS NASIL BİR DİZİ?

Portugal'ın senaryosunu kaleme aldığı Heirs'in hikayesi; Miami Beach'in seçkin bölgesi Star Island'da geçmektedir.

21-01/01/heirs-nbc.jpg

Hikaye; kızlarının 15 yaşına basmasını kutladıkları gün genç bir kızın evlerinden kaçırılmasının ardından beklenmedik bir ikilemle karşılaşan Latin Amerikalı eski bir diktatörün mirasçıları etrafında dönüyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Portugal ile birlikte Davis Entertainment'tan John Davis, Jordan Davis ve John Fox projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Portugal geçmiş dönemde Hulu dizisi East Los High'ın ortak yaratıcısı, yönetmeni ve yürütücü yapımcısı olarak görev yapmıştı. Hulu'nun ilk orijinal dizilerinden biri olan yapım dört sezonluk bir ekran serüveni yaşamıştı. Portugal'ın diğer projeleri arasında Meet the Browns, House of Payne ve uzun metrajlı filmi East Side Story bulunuyor.

NBC'nin uzun soluklu draması The Blacklist ve CBS dizisi Magnum P.I.'nın yapımcılığını da üstlenen Davis Entertainment'in yapım aşamasındaki diğer işleri arasında ise The Equalizer (CBS) ve Rebel (ABC) bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin