Sefirin Kızı'nın Sahra'sı Deniz Işın Yaşı 19'da!

Deniz Işın'ın yeni dizisi belli oldu.

Merve Mutlu
05 Ocak 2021 - 11:17
Gündem

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı'nda Nare'nin hayatını mahveden Akın karakterinin kardeşi Sahra rolü ile kamera karşısına geçen ve daha önce Murat Boz'un klibinde yer almış olan oyuncu Deniz Işın'ın yeni rolü belli oldu.

21-01/05/yasi19-dizisi.jpg

Hikayesi hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşılmamış olsa da güçlü oyuncuları buluşturduğu oyuncu kadrosu ile daha şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gold Film imzalı yeni dizi projesi Yaşı 19'un oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Sefirin Kızı'nın Sahra'sı Deniz Işın Yaşı 19'da!

21-01/05/deniz-isi.jpg

Hülya Avşar'ı setlere dönmeye ikna eden dizi projesi Yaşı 19, Avşar'la daha önce Yavuz Özkan’ın "Bir Kadının Anatomisi" filminde birlikte rol aldığı başarılı aktör Mehmet Aslantuğ'u bir araya getirmiş, Deniz Çakır'ın da başrole adını yazdırmasının ardından kadroya: Tolga Güleç, Selen Uçer, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Rüçhan Çalışkur da dahil olmuştu. Deniz Işın da merakla beklenen dizinin kadrosuna adını yazdırdı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin