Bekir Aksoy Olağan Şüpheliler dizisinin kadrosunda!

Olağan Şüpheliler dizisinin erkek oyuncularından biri belli oldu.

Merve Mutlu
05 Ocak 2021 - 11:35
Gündem

Yayın hayatına 1 Ocak'ta başlayan Acun Ilıcalı'ya ait Exxen adlı yeni dijital platformun bir projesi olan ve usta televizyoncu İrfan Şahin'in yapımcılığında çekilecek olan Olağanüstü Şüpheliler adlı dizi merak uyandırmaya devam ediyor.

21-01/05/olagan.png

Cinayet işleyen 3 ev hanımının etkileyici hikayesini konu alacak olan yeni dizi projesinde bu 3 kadını canlandıracak başrol kadın oyuncuları belli olmuş ve bir süredir ekranlardan uzak duran Bennu Yıldırımlar, en son Öğretmen dizisinde rol alan Ceren Moray ve en son İyi Günde Kötü Günde dizisinde izlediğimiz Yasemin Allen projenin başrolleri olmuştu.

Bekir Aksoy Olağan Şüpheliler dizisinin kadrosunda!

21-01/05/bekir-aksoy.jpg

Erkek oyuncuları merakla beklenen yeni dizi projesinin hazırlıkları devam ediyor. 11 Ocak'ta çekimlerine başlanacak olan ve Yüksel Aksu'nun yöneteceği diziye Bekir Aksoy da katıldı. Eşlerini öldüren 3 kadının hikayesini anlatacak olan dizinin karakterleri henüz açıklanmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin