Pamir Pekin ve Berk Hakman Olağan Şüpheliler dizisinde!

Olağan Şüpheliler dizisine yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
05 Ocak 2021 - 12:04
Gündem

Yayın hayatına 1 Ocak'ta başlayan, Acun Ilıcalı'ya ait Exxen adlı yeni dijital platformun bir projesi olan ve usta televizyoncu İrfan Şahin'in yapımcılığında 11 Ocak'ta çekimlerine başlanacak olan ve eşlerini öldüren 3 kadının hikayesini konu alan Olağan Şüpheliler adlı dizinin erkek oyuncuları belli olmaya devam ediyor.

21-01/05/olagan-1609837863.png

Cinayet işleyen 3 ev hanımının etkileyici hikayesini konu alacak olan yeni dizi projesinde bu 3 kadını canlandıracak başrol kadın oyuncuları belli olmuş ve bir süredir ekranlardan uzak duran Bennu Yıldırımlar, en son Öğretmen dizisinde rol alan Ceren Moray ve en son İyi Günde Kötü Günde dizisinde izlediğimiz Yasemin Allen projenin başrolleri olmuştu.

Pamir Pekin ve Berk Hakman Olağan Şüpheliler dizisinde!

21-01/05/pamir-pekin.jpeg

Ceren Moray, Yasemin Allen ve Bennu Yıldırımlar'ın başrolde olacağı diziye en son Bekir Aksoy'un dahil olduğunu yazmıştık. Erkek oyuncuları merakla beklenen dizinin kadrosuna Pamir Pekin ve Berk Hakman da dahil oldu.

21-01/05/berk-hakma.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin