Doğu Demirkol'un rol arkadaşı kim olacak?

Komedyen Doğu Demirkol’un yeni filmi Yaşam Koçu’nun kadın başrol oyuncusu açıklandı. Önümüzdeki Ocak ayında vizyona girmesi planlan filmde, ünlü komedyenin partneri Yağmur Tanrısevsin olacak.

ozan
06 Kasım 2023 - 15:46
Gündem

Yönetmenliğini Burak Kuka'nın üstlendiği, komedyen Doğu Demirkol'un başrolünde olduğu "Yaşam Koçu" filmi için hazırlıklar sürüyor.

Demirkol'un aynı zamanda senaryosunu yazdığı filmde; kariyer hedefleri için yaşam koçlarının enerji ve frekansını düzenlemesini isteyen Helin ve Cafer'in maceraları konu alınıyor. Filmde Cafer karakterine Doğu Demirkol'un hayat vereceği bilinirken Helin karakterini kimin oynayacağı da belli oldu.

23-11/06/11.jpg

Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin'in de "Yaşam Koçu"nun kadrosuna dahil olduğu ve Helin karakterini canlandıracağı ifade ediliyor.

Film, bir parti çıkışı magazincilerin "Sevgili misiniz?" sorusuna, "Yaşam koçuyum" cevabını veren Cafer ile Helin’in hayatının kökten değişip, Türkiye'nin ünlü bir yaşam koçu hâline gelmesini anlatıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin