Doktorlar dizisinin Ela'sı Yasemin Özilhan Mucize Doktor dizisinde!

Mucize Doktor'a yeni bir oyuncu katılıyor.

Merve Mutlu
10 Aralık 2019 - 11:13
Yeni Bölüm

Yıllar önce yayınlanan ve ekranları kasığ kavuran Doktorlar adlı medikal drama dizisinin sevilen karakteri Doktor Ela, Mucize Doktor dizisinde yeniden hayat buluyor. 

19-12/10/doktor-ela.jpg

Otistik Savant sendromu olan Asistan Cerrah Ali Vefa'nın, tüm önyargılara rağmen Tıp eğitimi almasını ve doktor olma yolundaki aşk ve dostlukla buluşan hikayesini konu alan Mucize Doktor dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Tekrarları bile yıllar boyunca sevilerek izlenen Doktorlar dizisinde Doktor Ela karakterini canlandıran Yasemin Özilhan, dizinin kadrosuna Doktor Ela karakteri ile dahil oldu. 

Doktorlar dizisinin Doktor Ela'sı Mucize Doktor dizisinde!

19-12/10/mucize-doktor-ela.png

Birkaç günlüğüne Kıvılcım'ın yönetimine geçen hastanede bazı şeyler değişmeye başlamıştır. O değişiklerden biri de yeni gelen doktor olacaktır. Kıvılcım'ın daveti ile misafir doktor olarak gelen ve merak uyandıran gizemli doktor ile Ela'dır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin