Aşk Ağlatır final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi daha final yapıyor.

Merve Mutlu
10 Aralık 2019 - 11:48
Yeni Bölüm

Pazar akşamlarının sevilen Show TV dizisi olan Aşk Ağlatır dizisinden, sevenlerine kötü bir haber geldi. MF Yapım ve Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği dizi final yapıyor. 

19-12/10/ask-aglatir.jpg

Başrollerinde Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş'ın rol aldığı ve taşradan İstanbul'a göç edip ayakları üzerinde durmaya çalışan gençlerin sırlarla dolu hayatlarında vicdan ve aşkları arasındaki çatışmayı konu alan dizi, 14 bölüm boyunca ekranlarda kaldı. Düşen reytingler ve yeni gelen dizilerin de rekabeti zorlaşan diziden erken final kararı çıktı. 

Aşk Ağlatır ne zaman final yapıyor?

"Love That Makes You Cry" dizisinden uyarlanan ve senaristliğini Yelda Eroğlu'nun, yönetmenliğini de Gökçen Usta'nın yaptığı dizi 16. bölümde ekran macerasını sonlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin