Yasak Elma 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Geçtiğimiz akşam 60. bölümü yayınlanan Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
10 Aralık 2019 - 14:13
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının pazartesi akşamlarında vazgeçilmezi haline gelen dizisi Yasak Elma, geçtiğimiz akşam 60. bölümü ile ekranlardaydı ve yine nefes kesti. Son bölümünde yine heyecanın zirvede bırakıldığı dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

19-12/10/ender-ve-yildiz.png

Başrollerinde Talat Bulut (Halit Argun), Eda Ece (Yıldız Argun), Şevval Sam (Ender Çelebi) ve Nesrin Cavadzade'nin (Şahika) yer aldığı Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde heyecan yine zirveye tırmanacak.

Yasak Elma yeni bölümde neler olacak?

19-12/10/yasak-elma-ender.png

Ender, Şahika'nın kendisini Yiğit'in saldırdığı anların görüntüsü ile tehdit ettiğini Kaya'ya anlatıyor. Şahika ise yeni planlar peşinde. Nadir Kılıç'a karşı güç birliği yapan Halit ve Şahika, Leyla'yı kullanma planı yapıyor. Ajanlık yapması istenen Leyla'nın ne yapacağı ise merak konusu. 

19-12/10/ajan.png

Yıldız ise Nadir Kılıç'ın teklifini kabul ediyor ve gerçek niyetini ondan dinlemek için Nadir'i arıyor. Diğer yandan Ender ve Yiğit de Şahika'ya karşı planlar yapıyor. Şahika'dan destek alan Halit, nihayet Nadir'i tehdit edecek şeyi buluyor ve bütün hisselerini geri istiyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin