Sevgili Geçmiş final fragmanı yayınlandı!

Sevilen dizi Sevgili Geçmiş final yapıyor.

Merve Mutlu
10 Aralık 2019 - 14:40
Yeni Bölüm

Senaryosunu Funda Alp'in kaleme aldığı, Süreç Film tarafından Star TV ekranları için hazırlanan ve sevilen dizi Sevgili Geçmiş final yapıyor. 

19-12/10/sevgili-gecmis.jpg

Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Burak Yamantürk, Seçkin Özdemir, Özge Özacar, Burak Çelik ve Melis Sezen gibi başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin yeni bölümde ekranlara veda edecek olması dizinin hayranlarını üzdü. 

Sevgili Geçmiş dizisinin final fragmanı yayınlandı!

19-12/10/sevda-erginci.png

Birbirinden habersiz farklı ailelerde büyüyen 3 kız kardeşin, yıllar sonra aldıkları mektuplar ile birbirlerinden haberdar olması ve bir araya gelmesinin ardından, yaşadıkları büyük bir olay yüzünden bir arada kalmak zorunda kalmasını ve hayatlarının perde arkasını öğrenmelerini konu alan Star TV dizisi Sevgili Geçmiş, cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü ile final yapacak. 

Sevgili Geçmiş 8. Bölüm Final Fragmanı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin