Dokuz Oğuz neden yayınlanmadı? Dizi yakın zamanda final mi yapacak?

Fox'un başrollerinde Kubilay Aka, Yasemin Allen ve Deniz Işın'ın yer aldığı dizisi Dokuz Oğuz'un yeni bölümünün yayını son anda iptal edildi. Peki Dokuz Oğuz dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmadı? Dokuz Oğuz dizisi cumartesi günü neden ekrana gelmedi? Dokuz Oğuz dizisinin yeni bölümü ne zaman? Dokuz Oğuz final mi yapıyor? Dokuz Oğuz dizisi reyting kurbanı mı olacak?

Volkan Usta
05 Mart 2023 - 01:56
Kültür Sanat

Fox'un cumartesi akşamları ekrana gelen dizisi Dokuz Oğuz'da şok bir gelişme yaşandı. İşte detaylar!

Dokuz Oğuz dizisinin bu cumartesi yeni bölümünün yayınlanması bekleniyordu. Ancak FOX, hazır olan yeni bölüm yerine sevilen dizinin kolajını ekrana getirme kararı aldı. 

23-03/02/dokuz-oguz_4-4.jpg

Deprem sonrası kanallarda yaşanan reklam geliri sıkıntısı nedeniyle piyasa bir hayli zor duruma girdi. Kanallar yine de maliyet olarak yüksek bütçeli dizilerini hayranlarıyla ile buluşturmaya devam etmeye çalışıyor. Yaşanan bu reklam aralığı sıkıntısı sebebiyle FOX’da bu akşam büyük bütçeli Dokuz Oğuz dizisini yayınlanmama kararı aldı. Düşük reklam gelirinden dolayı ekrana gelmeyen dizi için kanal önümüzdeki hafta da reklam gelirlerinin durumuna göre hareket edecek.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin