Ömer dizisine taze kan! Hangi genç oyuncu diziye dahil oldu?

Star'ın başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın yer aldığı dizisi Ömer'e yeni bir isim daha dahil oluyor. Peki Ömer dizisine kim katılacak? Ömer dizisinin kadrosuna hangi genç oyuncu dahil olacak? Ömer dizisinin 7. bölümünde neler olacak? Ömer dizisinin konusu ne? Ömer dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ömer dizisinin Yaman'ı kim? Haktan Zavlak kimdir?

Volkan Usta
05 Mart 2023 - 01:47
Kültür Sanat

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Star TV’nin sevilen dizisi Ömer’in kadrosuna genç oyuncu Haktan Zavlak katıldı. İşte detaylar!

23-03/05/omer1.jpeg

Haktan Zavlak, Yaman rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Hayatı zorluklarla dolu olan Yaman,bir yandan bu zorluklarla başa çıkmaya çalışırken bir yandan da içindeki öfkeyi dizginlemeye çalışır.

23-03/05/omer0.jpeg

Sert mizacıyla dikkat çeken Yaman, okulda çıkardığı kavga sonrası Emine’yle konuşmak ister. Emine başta karşı çıksa da Yaman’ın söyledikleri karşısında şaşkına döner. Başlarda Yaman’dan hoşlanmayan Emine, öğrendiklerinden sonra aslında birbirlerinden çok da farklı olmadıklarını anlayacaktır.

23-03/05/omer3.jpeg

Ömer, yeni bölümüyle pazartesi 20.00’de Star’da…

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin