Dolunay dizisi final mi yapıyor? Final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Star Tv ekranında sevenleri ile buluşan Dolunay dizisi final mi yapıyor? Yeni sezonda erken finallerin ardı arkası kesilmezken bir yenisi daha eklendi. Final yapacak diziler arasında Dolunay dizisi de dahil oldu. Peki final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Berfu Gürle
19 Aralık 2017 - 11:29
Gündem

Sıkı bir hayran kitlesine sahip Dolunay dizisi final mi yapıyor? Reytinglere kurban giden birçok dizi gibi Dolunay'da sonunda pes etti. Geçtiğimiz akşam yayınlanan 24. Bölümü ile sevenleriyle buluşan dizinin final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Yapımını No Dokuz'un üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı ve senaryosunu Kule Dibi Senaryo Ekibi, Ayşen Günsu Teker, Fikret Bekler ve Elif Özsüt'ün kaleme aldığı Dolunay final yapıyor. Dizide Nazlı karakterine can veren başrol oyuncusu Özge Gürel ile ilgili ilk bölümden bu yana yapılan olumsuz eleştirilere yönetim aldırmasa da reytinglerin düşüşüyle Star ekibi dizinin final yapmamsını kararlaştırdı.

17-12/19/dolunay-dizisi-final-yapiyor.png

Dizinin oyuncu kadrosunda Can Yaman, Özge Gürel, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan ve Alara Bozbey gibi başarılı oyuncular yer alıyor. 

Final bölümü ne zaman yayınlanacak?

İlk bölümlerde Salı akşamı ekrana gelen daha sonra Pazar akşamları sevenleriyle buluşan romantik-komedi tadındaki dizi Dolunay, 31 Aralık gecesi 26. Bölümü ile sevenlerine veda edecek. Dizinin final günü yılbaşına gecesine denk gelmesi sebebiyle birçok sürprizin yer alacağı öğrenildi. Ferit ile Nazlı'nın aşkına ne olacak?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin