Babamın Günahları dizisinde Kadir Doğulu kızı Zeyno için Palyaço oldu!

Yakında Star Tv'de ekrana gelecek Babamın Günahları dizisinde Kadir Doğulu kızı Zeyno için Palyaço oldu. Bu sezonda merakla beklenen iddialı dizilerden biri olan Babamın Günahları izleyenleri derinden sarsacak.

Berfu Gürle
19 Aralık 2017 - 13:28
Gündem

Star Tv'nin yeni sezonda iddialı yapımlarından biri olan Babamın Günahları dizisinde Kadir Doğulu kızı Zeyno için Palyaço oldu. Dram, aksiyon nve gerilimin nefes keseceği dizi Babamın Günahları çok yakında Star'da...

Yapımını Evrensel Filimcilik A.Ş'nin üstlendiği, Abdullah Oğuz'un yönetmenliğini yaptığı dizinin başrollerini Kadir DoğuluMelisa Sözen, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour ve çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi paylaşıyor. 

17-12/19/babamin-gunahlari-dizisi.jpg

Kızı Zeyno için herşeyi göze alan bir babanın dramını anlatacak dizide Kadir Doğulu Ozan karakterini canlandırıyor. Kadir Doğulu dizi için palyaça kılığına girdi ve küçük partneri Gökçen Bilge Çiftçi ile keyifli dakikalar yaşadı. Ekip ile oldukça renkli dakikaların yaşandığı sahnede seyircilere güzel bir sürpriz hazırlandı. Gelecek günlerde yayın hayatına başlayacak olan dizinin saklı olan sürprizide izleyiciyle buluşacak. 

17-12/19/babamin-gunahlari-dizisinde-kadir-dogulu-kizi-zeyno-icin-palyaco-oldu-1513679145.jpg

Palyaço makyajı için hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekibin hazırlıkları ortaya çıkan sahneye değdi. Kadir Doğulu'nun dizideki drama ve aksiyon sahneleriyle ilk bölümden itibaren çok konuşulacağı iddiasıyla kendine güvenen heyecanla geri sayımı başlattı. Dizinin uyarlama olarak ekrana geleceği önceden öğrenilen bilgiler arasındaydı. Dizinin uyarlama senaryosunu Ahmet Saatçioğlu kaleme alıyor. 

17-12/19/babamin-gunahlari-dizisinde-kadir-dogulu-kizi-zeyno-icin-palyaco-oldu-1513680284.jpg

Star Tv'nin yeni projesi Babamın Günahları başarılı oyuncu kadrosu, aksiyon ve duygu dolu hikayesiyle herkesin kalbine dokunmayı hedefliyor.


Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin