The Office dizisi ekranlara geri dönüyor!

Kült komedi dizisi The Office NBC ekranlarında canlanmaya hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
19 Aralık 2017 - 13:55
Gündem

Amerikan televizyon kanallarından NBC, 2005-2013 seneleri arasında dokuz sezon boyunca ekranlara getirdiği efsane iş yeri komedisi "The Office"i geri döndürme hazırlığında!

Aslında The Office'in yeni bir oyuncu kadrosu ve geliştirici Greg Daniels önderliğinde ekranlara geri dönme ihtimali konusunda spekülasyonlar geçtiğimiz yaz döneminde başlamıştı. Ancak NBC kaynakları o dönem konuyla ilgili hiçbir görüşme yapılmadığını dile getiriyordu.

THE OFFICE 2018-19 YAYIN SEZONUNDA EKRANLARDA OLABİLİR!

Ve şu sıralar The Office'in geri dönüşü yine gündemde! Kanalın içinde bulunduğumuz yayın sezonu için 1998-2006 seneleri arasında sekiz sezon boyunca ekranlara getirdiği komedi klasiği Will & Grace'i geri döndürmesinden olumlu geri dönüşler alması sonrasında The Office'i 2018-19 televizyon sezonu için geri döndürmek için çalışmalara başladığı bellirtiliyor.

17-12/19/the-office-nbc.jpg

THE OFFICE'İN GÜNCEL VERSİYONUNDA BİZLERİ NELER BEKLİYOR?

Peki The Office'in yeni versiyonunda nelerle karşılaşacağız?

*  Dizinin hikayesi tıpkı önceki sezonlarda olduğu gibi Dunder Mifflin ismindeki bir kâğıt şirketinin Scranton, Pennsylvania şubesinin ofisinde geçmeye devam edecek.

The Office'de geçmiş dönemde rol almış bazı oyuncular ile yeni oyuncuların katılımıyla oyuncu kadrosu yeniden şekillenecek.

*  Dunder Mifflin'in şube bölge müdürü Michael Scott karakterine hayat veren Steve Carell bu yeni versiyonda oyuncu kadrosunda olmayacak, yerine isim arayışları sürüyor.

17-12/19/the-office-dizisi-1513680956.jpg

NBC Entertainment Başkanı Bob Greenblatt geçtiğimiz yaz döneminde gerçekleşen TCA Basın Turu esnasında The Office'in geri dönüşünü her zaman istediğini belirtirken "The Office hakkında sıklıkla konuşuyoruz. Son birkaç yıldır Greg ile konu hakkında dört kez görüştüm. Belki bir gün gerçekleşecek ancak şimdi değil" ifadelerini kullanmıştı.

The Office'in 2005-2013 seneleri arasında ekranlara gelen Amerikan versiyonunda Steve Carell, Rainn Wilson, Jenna Fischer, John Krasinski, B.J. Novak, Mindy Kaling gibi isimler rol alırken; dizi 42 Emmy adaylığı kazanmış ve beş kez ödüle layık görülmüştü.

Gündemdeki bu gelişme ve söylentiler konusunda NBC cephesinden şimdilik resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak görünen o ki çok yakında Dunder Mifflin'deki yeni maceralar bizlerle olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin