Don Rickles hayatını kaybetti

Ünlü komedyen Don Rickles, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Berfu Özlen
10 Nisan 2017 - 10:17
Gündem

The Hollywood Reporter'ın haberine göre; televizyon, dizi, tiyatro ve radyo sanatçısı, komedyen Don Rickles, 90 yaşında hayatını kaybetti.

Bay Patates Kafa

New York doğumlu oyuncu, Frank Sinatra ile olan yakınlığı ile de biliniyordu. İnsanlara takılması ve zalim sayılabilecek bir mizah anlayışı ile tanınan Rickles, aynı zamanda başarılı bir ses sanatçısı olarak, Toy Story isimli ünlü pixar filmindeki Mr. Potato Head karakterine de hayat vermişti.

1976 senesinde televizyonda ilk kez kendi şovuna kavuşan Rickles, 2 sezon boyunca yayınlanan NBC dizisi, C.P.O.Sharkey Sharkey'de görev aldı.

Ölüm nedeni böbrek yetmezliği

Rickles, Los Angeles'daki evinde böbrek yetmezliğinden hayata gözlerini yumdu.Rickles, 50 senelik eşi kızı, damadı ve iki torunu ile yaşıyordu. Rickles'ın oğlu Larry ise 2011 senesinde hayatını kaybetmişti. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin