John Simm, The Master rolü ile Doctor Who'ya geri dönüyor!

BBC, The Master'ın sevilen dizi Doctor Who'ya döndüğü müjdesini verdi.

Berfu Özlen
10 Nisan 2017 - 10:30
Gündem

BBC, ünlü oyuncu John Simm'in, Doctor Who'nun 10. sezonunda The Master karakteri ile geri döneceğini açıkladı. Simm, dizide 12. doktoru canlandıran Peter Capaldi, yeni ortağı Bill Potts ve Nardole ile rol alacak.

Jon Simm, Comingsoon.net'e yaptığı açıklamada, "Haber doğru. Zaman yolculuğu sayesinde geri döndüm. Bu mükemmel takımla çalışmaktan her zaman çok mutlu olurum. Master'ın gelecek bölümlerde neler yapabileceğini görmenizi sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

İki eski karakter tekrar ekranlarda

Simm'i en son Master olarak gördüğümüz bölüm, 2010 senesinin yılbaşı bölümüydü. Karakterin nasıl döneceği şimdilik belirsiz. Ayrıca Michelle Gomez'in de diziye geri döndüğünü biliyoruz. Bilindiği gibi Gomez'in karakteri Missy, Master'ın gelecekteki dönüşümü.

Biraz daha beklemek gerek

Dizinin yaratıcı ve yapımcısı Steven Moffat, "Doctor Who'da hiçbir şey sır olarak kalmaz, ancak Master'ın ve yeni doktorun maceraları için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Hayranlarmızın da çok sevdiği John Simm ve Michelle Gomez'in diziye dönmesinden çok mutluyuz. Her zaman güçlü karakterlerin çarpışmasını göremiyoruz, malum." dedi.

Doctor Who, BBC ve BBC America ekranlarına "The Pilot" isimli bölümle 15 Nisan'da dönüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin