Poldark 4. sezon onayını aldı!

Romantik dönem draması Poldark'ın henüz üçüncü sezonu başlamadı ancak şimdiden dördüncü sezon müjdesi geldi!

BBC One'ın romantik dönem draması "Poldark"ın henüz üçüncü sezonu başlamadı ancak şimdiden dördüncü sezon müjdesi geldi!

POLDARK 4. SEZON YOLDA!

BBC'nin sevilen dizisinin dördüncü sezonunun resmen yola çıktığı haberi Londra'da düzenlenen BFI & Radio Times Television Festivali'nin Poldark oturumu esnasında dizinin ana karakteri Ross Poldark'a hayat veren Aidan Turner tarafından duyuruldu.

Turner, dördüncü sezon çekimleri için Eylül ayında yeniden sete gireceklerini belirtti.

17-04/10/poldark-twitter.png

POLDARK KONUSU

18. yüzyıl dönemi İngiltere'sinde, çok şey kaybettiği hayatını tekrar geri kazanmaya çalışan sıradışı bir kahraman Ross Poldark'ın yaşadıklarına odaklanan "Poldark" 2015 senesinde sekiz bölümlük ilk sezonu ve 2016 senesinde on bölümlük ikinci sezonuyla ekranlara gelmişti.

Winston Graham'ın 12 kitaptan oluşan roman serisine dayalı olarak ekranlara uyarlanan dizinin yaklaşmakta olan üçüncü sezonunun serinin beş ve altıncı kitapları olan The Black Moon ve The Four Swans'ı yansıtacağı göz önüne alınırsa dizinin ekran macerasının bir süre daha devam edeceği söylenebilir.

17-04/10/aidan-turner-poldark-1491809806.jpg

POLDARK 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Debbie Horsfield'ın televizyon uyarlamasını gerçekleştirdiği Poldark'ın üçüncü sezon bölümleri Haziran ayı içinde BBC One ekranlarına gelmeye başlayacak.

"Poldark" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin