Netflix'in yeni dizisi Glow'dan ilk kareler gelmeye başladı

Netflix, yeni dizisi Glow'un set fotoğraflarını yayınladı.

Berfu Özlen
10 Nisan 2017 - 11:00
Gündem

1980'li yılların güreş temalı dizilerinden esinlenen, yeni Netflix komedisi Glow'un set fotoğrafları yayınlandı. Başrollerini Alison Brie, Betty gilpin ve Marc Maron'un paylaşacağı dizinin kısa bir tanıtım videosu da Netflix'in twitter hesabından yayınlandı.

17-04/10/glow0006.jpg

Dizinin konusu

Kısa süren ama kült olmuş 80'li yılların dizisi Glow'dan esinlenen dizi, Ruth Wilder (Alison Brie) isimli bir aktristin 1980'li yıllarda Los Angeles'daki ünlü olma çabasını anlatıyor. Wilder, tek çözümü güreşte bulacak ve kendini hiç anlam veremediği bir dünyanın içinde bulacaktır. Ruth bir yandan, birbirinden farklı karakterde bir çok oyuncu adayıyla uğraşırken, bir yandan da yıllardır hayal ettiği kariyerinden gittikçe farklı noktalara çekilecektir.

17-04/10/glow0001.jpg

Dizinin oyuncu kadrosu

Kadın ağırlıklı kadrosu ile dikkat çeken dizide, Britt Baron, Alison Brie, Kimmy Gatewood, Rebekka Johnson, Laurie Francene Kinzer, Sunita Mani, Gayle Rankin, Kia Stevens, Jackie Tohn ve Britney Young var.

17-04/10/glow0002.jpg

Liz Flahive ve Carly Mensch tarafından yaratılan dizinin yapımcı kadrosunda Flahive ve Mensch'in dışında Jenji Kohan ve Tara Herrmann var. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak dizi 23 Haziran 2017'de Netflix'te yayınlanmaya başlayacak.

17-04/10/glow0004.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin