Donald Faison NBC'nin uzay yolculuğu komedisi Spaced Out kadrosunda!

Scrubs'un yıldızı Donald Faison ve Ken Kirby ikilisi NBC'nin pilot bölüm siparişini verdiği uzay yolculuğu temalı komedi dizisi "Spaced Out"un oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
15 Mart 2017 - 02:29
Gündem

Scrubs'un yıldızı Donald Faison ve Ken Kirby ikilisi yeni bir komedi dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İkili, NBC'nin pilot bölüm siparişini verdiği uzay yolculuğu temalı komedi dizisi "Spaced Out"un oyuncu kadrosuna dahil oldu.

"SPACED OUT" KONUSU

Bir işyeri komedisi olan "Spaced Out", kurulu bir düzene sahip ekibe uyum sağlamaya çalışan ve işçi sınıfında yer alan bir dahiye odaklanıyor. Mars'a fırlatılmak üzere bir roket inşasına başlanmasıyla dahimiz ve ekip arasındaki uyum süreci daha da zorlaşacak.

İKİLİNİN ROLLERİ

Faison dizide üretim bölümünde çalışan mavi yakalı işçi Dicky Quinlan karakterine hayat verecek. Mühendisler, üretim ile mühendislik arasındaki ayırımı çok ciddiye alan Dicky'i yıldırıcı biri olarak görüyor. Dicky, görev için mühendislerin tutkusunu paylaşıyor ve işten arta kalan zamanlarında onlarla takılmak istemiyor.

Kirby ise dizide elektrik mühendisliği departmanındaki Jet Fu karakterine hayat verecek. Jet Fu, kendine güvenen ve takıma önemli katkılar sağlayan birisidir, ta ki Space One'daki kıyafet yönetmeliğini sorgulamaya başlayıncaya kadar...

17-03/15/donald-faison-ve-ken-kirby.jpg

Dizinin pilot bölüm kadrosuna ilk katılan isim ise geçtiğimiz haftalarda Miranda Cosgrove olmuştu. Aktris dizide çalışma arkadaşlarının Mars'a insan topluluğu gönderme hayalini paylaşan parlak ve hevesli bir yazılım mühendisi Casey'e hayat verecek.

17-03/15/miranda-cosgrove.jpg

OYUNCULARIN DİZİ KARİYERLERİ

Emmy adayı komedi dizisi Scrubs'taki Dr. Christopher Turk rolüyle hafızalara kazınan Donald Faison, son olarak Netflix yapımı korku-komedi Little Evil için Adam Scott, Evangeline Lilly and Chris D'Elia ile kamera karşısına geçti. Oyuncu televizyon dünyasında son dönemde TV Land komedisi The Exes'te (Phil Chase) beş sezon boyunca yer alırken Undateable (Donald), House of Lies (Donald) ve Wedding Band (Moses) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Özellikle popüler internet dizisi The Gay and Wondrous Life of Caleb Gallo ile tanınan Ken Kirby ise geçmiş dönemde Supernatural ve Chasing Life giibi dizilerde birer bölümlüğüne konuk oyuncu olarak rol almıştı.

DİZİNİN MUTFAĞINDA KİMLER VAR?

Undateable'ın yaratıcı ismi/yürütücü yapımcısı Adam Sztykiel ve aynı dizide yürütücü yapımcı olarak görev yapan Bill Lawrence'ın elinden çıkan dizi WBTV ve Lawrence'ın yapım şirketi Doozer ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

Pilot bölümün yazarlığını Sztykiel, yönetmenliğini ise Ruben Fleischer üstleniyor.

"Donald Faison - Scrubs":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin