Glee'nin yıldızı Jane Lynch yeni dizisini buldu: Relatively Happy

Glee'nin Sue Sylvester'ı Jane Lynch yeni sezon için dizi projesini seçti! Aktris, NBC'nin pilot bölüm siparişini verdiği komedi dizisi Relatively Happy'nin oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
15 Mart 2017 - 02:43
Gündem

Glee'nin Sue Sylvester'ı Jane Lynch yeni sezon için aday dizi projesini seçti!

Aktris, NBC'nin pilot bölüm siparişini verdiği komedi dizisi "Relatively Happy"nin oyuncu kadrosuna katıldı ve Jon Rudnitsky, Genevieve Angelson gibi isimlerle rol arkadaşı oldu.

"RELATIVELY HAPPY" KONUSU

Yazar ve yürütücü yapımcılığını Will & Grace ortak yaratıcısı Max Mutchnick ile Jeff Astroff'un (Angie Tribeca), pilot bölüm yönetmenliğini ise James Burrows'un üstlendiği "Relatively Happy"nin hikayesi bir yetişkin erkek kardeş Henry (Jon Rudnitsky) ve kız kardeşi Heather (Genevieve Angelson) üzerine odaklanıyor. Bu ikiliden birisinin hayatta büyük bir kayba uğramasının ardından çocukluk döneminden sonra ilk kez yeniden birlikte yaşamaya başlayan ikili birbirlerinin kolu kanadı, ağlamak için başını koyacakları bir omuz ve en iyi arkadaşı haline gelirler.

Peki Jane Lynch'in dizideki rolü ne olacak?

ROL ÖNCE ERKEK OYUNCU İÇİN YAZILMIŞTI AMA...

Lynch'in dizide canlandıracağı rol aslında senaryonun ilk aşamasında bir erkek oyuncu için yazılan bir rol. Orijinali Bobby Martin olan karakter Lynch'in kadroya katılmasıyla birlikte Bobbi Martin olarak değiştirildi.

Bobbi Martin, hızlı yaşayan ve Henry'nin (Jon Rudnitsky) patronu olan bir boşanma avukatı. Bobbi, Henry için aynı zamanda bir akıl hocası.

17-03/15/jane-lynch.jpg

Dizinin yaratıcıları bu rolle ilgili "Dizinin bu parçası orijinalinde bir erkek karakter olarak yazıldı, ta ki bu iş için en iyi kişinin Jane Lynch olduğunu fark edene kadar..." ifadelerini kullanıyor.

İlk etapta erkek olarak düşünülen ancak sonrasında cinsiyet değişikliğine gidilen bu tip olaylara sıklıkla olmasa da rastlanabiliyor. NBC kanalında Kathy Bates, ana karakteri erkek olarak düşünülen Harry's Law dizisine Harriet Korn karakteriyle katılmış ve dizinin ismi de değişmemişti.

LYNCH'İN DİZİ KARİYERİ

Fox'un Glee dizisindeki rolüyle Emmy ve Altın Küre ödülü kazanan Lynch dizi kariyerinde Criminal Minds (Diana Reid), CBS sitcom'u Angel from Hell (Amy) ve Two and a Half Men (Dr. Linda Freeman) gibi dizilerde de yinelenen rollerle yer aldı.

"Jane Lynch - Glee":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin