Donald Sutherland yeni dizi Trust ile ekranlara gelecek

Emmy ve Golden Globe ödüllü oyuncu Donald Sutherland, J. Paul Getty'i canlandıracağı yeni dizisi Trust ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Berfu Özlen
13 Nisan 2017 - 11:33
Gündem

Ünlü milyarder Jean Paul Getty'nin hayatını anlatacak olan dizi Trust'un başrolü belli oldu. Italian Job, The Hunger Games ve The Pillars of the Earth gibi yapımlarla tanınan Kanada'lı aktör Donald Sutherland, yeni dizi Trust'ta baş rolde olacak.

Bir fidye hikayesi

Öldüğünde arkasında 2 milyar dolarlık bir servet bırakan ünlü mimar ve iş adamı J. Paul Getty, 20. yüzyılın en ikonik figürlerindendir. Bir hanedan hayali kuran ancak ailesi tarafından ihanete uğrayan iş adamı, skandal yaşam tarzı ile tanınıyor.

Dizinin ilk bölümü Getty'nin torunu John Paul Getty III'nin kaçırılmasını konu alacak ve çekimler Haziran ayında Londra ve Roma'da başlayacak. Dizinin 2018 Ocak ayında FX'de yayınlanması planlanıyor.

Dizinin konusu

İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan Trust, Getty petrol şirketlerinin varisi John Paul Getty III'nin hayatını anlatacak. 1973 senesinde geçecek olan dizi, genç Getty'nin Roma'da mafyalar tarafından yüklü bir fidye için kaçırılması ile başlayacak. Mafya'nın kesin gözüyle baktığı fidye bir anda kimsenin ilgilenmemesi ile kabusa dönüşecektir. Getty'nin uyuşturucu komasına giren babası telefonlara cevap vermemektedir. Dünyanın en zenginlerinden olan büyükbabası ise, beş kız arkadaşı ve bir aslanıyla İngiltere'de bir kalede "meşguldür". Getty'yi sağ salim geri getirmek için canını dişine takacak tek kişi vardır, o da annesi. Ama problem şu ki, annede de beş kuruş para yoktur.

Dizinin oyuncu kadrosu Donald Sutherland dışında henüz açıklanmadı. Danny Boyle ve Simon Beaufoy'un yapımcılığını yapacağı Trust ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin